21/3/11

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη πρόβα για το ποντιακό φεστιβάλ της ένωσης ποντιακών σωματείων νομού Κιλκίς, το οποίο θα γίνει το Σάββατο 2 Απριλίου 2011, στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς.

Η Πρώτη πρόβα πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Καμπάνη,την Κυριακή 20 Μαρτίου 2011, ενώ η δεύτερη και τελευταία έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 27 Μαρτίου 2011 στο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς.

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση όλων των συλλόγων, οι οποίοι με τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον τους, δείχνουν ότι στον τόπο μας είναι έτοιμη να ευδοκιμήσει μια τέτοια πρωτοβουλία, που εμφανίζει τους συλλόγους, τα παιδιά μας, αλλά και όλους εμάς ενωμένους και έτοιμους να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Η εκδήλωση εκτός από χορούς θα περιλαμβάνει , θεατρικά δρώμενα, και ιστορικές παρουσιάσεις, ενώ στο τέλος οι θεατές θα απολάυσουν πλούσιες ποντιακές λιχουδιές προσφορά των συλλόγων και των χορηγών της εκδήλωσης.

Το αντίτιμο της εισόδου για τους θεατές θα ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 2 ευρώ. Το συνολικό ποσό θα διατεθεί για την έκδοση εντύπου, με θέμα τη Γεννοκτονία και την ιστορία του ποντιακού ελληνισμού, το οποίο θα διανεμηθεί σε μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: